2016-11-12

35. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI (TÜYAP)

Bu yıl 35. yılını dolduran İstanbul Kitap Fuarı (TÜYAP) 12 Kasım tarihinden itibaren ziyaretçilerini beklemeye başladı. Sayısı her yıl daha da artan ziyaretçilerinin arasında Namık Kemal Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri olarak bizler de vardık. 16 Kasım'da ziyaret ettiğimiz  fuarda yaklaşık 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu bulunmaktaydı. Ana teması  "Felsefe ve İnsan" olarak ele alınan fuarda pek çok kişi hem indirimlerden yararlandı hem de fuardaki muhteşem etkinliklerden,panellerden,söyleşilerden,sergilerden ve imza günlerinden kendilerine en uygun hissettiklerine koştu. Bir günde gezilerek bitirilemeyecek olan kitap fuarında unutulamayacak anılar biriktirmek ve zamanı en verimli şekilde kullanmak için siz de bize katılın.

Gelecek yıl fuarımızın 36. yaş gününü kutlamak dileğiyle....