2019-11-27

Bugünün Gençleri Dünün Gençleri ile Buluştu



Toplumsal yapıyı ayakta tutan dinamiklerden birisi kuşakların birbirlerine yönelik tutum ve davranışlarıdır. Sahip oldukları potansiyel nedeniyle gençlerin yaşlılara dönük bakış açıları toplumsal yapının gelişiminde rol oynayan önemli bir belirleyici olması sebebiyle, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri, Çorlu Huzurevi’nde renkli bir program gerçekleştirdi.
 
Programa, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan YILMAZ, Öğr. Gör. Fatma Işık SOYSALAN, Öğr. Gör. Gülten VATANSEVER BALCIOĞLU, Serbest Öğr. El. Yalçın KARAGÖZLER, Öğr. Gör. Hakan GÜL, Yüksekokul Sekreteri Nevziye YILMAZ’ ın yanı sıra, Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi de katıldı.
 
Program sırasında, “Grup Sosyete” nin seslendirdiği şarkılar eşliğinde, öğrencilerle dans edip halaylar çeken huzurevi sakinlerinin ve öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
 
Yaşlıların tecrübeleri ve gelecek nesillerin yetiştirilmesindeki rolleri nedeniyle toplumsal yapı açısından yerleri doldurulamayacak değerler olduğu bugün öğrencilerimiz tarafından bir kez daha hatırlanmış oldu.