2018-11-06

Maliye Topluluğumuz Kuruldu !



Maliye, toplumun ortak ihtiyaçlarını karşılama amacıyla devletin gerçekleştirdiği ekonomik faaliyetlerini inceleyen bilim dalıdır. Maliyenin temel konularını devletin ortak ihtiyaçları karşılamak için yaptığı kamu harcamaları ve bu harcamaları finanse ettiği kamu gelirleri oluşturur. Maliye bölümü, ülkemizde en kapsamlı ders programlarına sahip bir bölümüdür. Maliye topluluğu, maliye öğrencilerini tek bir çatı altında toplamak, maliye bilimine gerek akademik gerek sosyal faaliyetlerle katkı yapmak gayesiyle kurulmuştur.


Bilindiği üzere Maliye bölümü öğrencileri ve Koordinatör hocamız Gamze Yıldız Şeren Kurular ve Yardımcı Koordinatör hocamız Simla Güzel ile beraber yaklaşık 2-3 haftadır topluluk kurmak adına büyük bir çaba içerisindeydik. Bu çabalarımız sonunda karşılığını buldu ve 2018 Kasım ayında ''Maliye Topluluğu''muzu kurduk. Şu andan itibaren ise siz  değerli Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerimizi aramızda görmeyi umuyoruz ve bundan sonra yapacağımız faaliyetlerde de sizleri de aramızda görmek istiyoruz. 

Topluluğumuza Üye Olmak İçin ; 

06.11.2018 tarihi itibariyle NKÜ Öğrenci sisteminden, ''Başvuru İşlemleri'' butonundan ''Topluluk Başvuru'' butonuna tıklayarak önünüze gelen ''Topluluk Seçiniz'' kısmından ''NKÜ MALİYE TOPLULUĞU'' nu seçip ''Topluluğa Üye Ol'' butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Teşekkür ederiz.