2018-12-20

NKÜ MALİYE TOPLULUĞU FAALİYETLERİ

Bugün, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Maliye Topluluğu üniversitemiz yaşam merkezinde bir stant açarak öğrencilerimize topluluğumuzla ilgili bilgi vermiş,  27.12.2018 tarihi saat 13.30'da Fen Edebiyat Konferans Salonunda gerçekleşecek olan Türk Vergi Sistemi Üzerine Söyleşiler panelinin de duyurusunu yapmıştır.

Öğrencilerimizin topluluğa üyelik başvurularının da kabul edildiği tanıtım gününde ayrıca hayata geçecek gerek akademik gerek sosyal gerek kültürel faaliyetlerle ilgili detaylar da öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

İlginiz için teşekkürlerimizi sunar, Maliye Topluluğunun bundan sonra yapacağı faaliyetlerde siz kıymetli öğrencilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.