2023-11-24

Yazar Selda Uygur''''la Söyleşi

Genç Edebiyatçılar Topluluğu tarafından düzenlenen “Yazar Selda Uygur’la Söyleşi” programı gerçekleştirildi.

22.11.2023 tarihinde saat 10.30’da Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programın açış konuşmasını yapan Genç Edebiyatçılar Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. Hasan KAYA, topluluğun akademik ve kariyer söyleşileri düzenlediğini belirtti.

Doç. Dr. Hasan KAYA, Bilgi Yayınevi tarafından düzenlenen “Turgut Özakman Roman Yarışması”nda birinci olan ve Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan Babalar ve Kızları adlı romanın yazarı Doç. Dr. Selda UYGUR’u bu söyleşiler kapsamında davet ettiklerini vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı söyleşide yazar Selda UYGUR, roman yazma serüvenini okurlarla paylaştı. Okurların sorularına cevaplar veren yazara programın sonunda Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan KAYA tarafından günün anısına çiçek ve hediye takdiminde bulunuldu.