2022-06-03

DesWRLD Konferansı ve Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Genç MÜSİAD Tekirdağ sponsorluğunda kardeş topluluklarımızdan IEEE Öğrenci Topluluğu Tanıtım & Tasarım Komitesinin düzenlediği DesWRLD konferans etkinliği "Temiz Dünya Tasarla" konulu tasarım yarışmasıyla taçlandırıldı. DesWRLD konferans etkinliğinde sabah oturumda topluluk Hocamız TNKÜ Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Mahpeyker Yönsel “Tasarımda Renklerin Uyumu ve İnsanlar Üzerinde Renklerin Psikolojik Etkisi” adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Öğleden sonra açıklanan DesWRLD "Temiz Dünya Tasarla" tasarım yarışması sonucunda topluluk üyelerimizden Duru Sahra Aydınlık 2. lik Ödülü olan AUSEK Aksiyon kamerası kazanırken, konferans sonunda yapılan çekilişte ise topluluk başkan yardımcımız Asena İlayda Ataç fitness üyeliği kazanmıştır.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.