2022-10-18

Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ Hocamıza Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Topluluğu olarak Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamıza nezaket ziyareti gerçekleştirdik.

Dekan Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla Topluluk olarak hocamıza hayırlı olması temennisinde bulunduk.

Ziyarette Topluluk Koordinatörümüz Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ ile Topluluk Başkanımız Sayın M. Eray ERDEM, Başkan Yardımcısımız Sayın Miray Gül TANIŞ, Saymanımız Sayın Ahmet Yusuf YILMAZ ve Genel Kurul Sekreterimiz Sayın Bengü Sena AYDIN yer almıştır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sinem AYDIN ATEŞ hocamız, başarılı ve güzel bir eğitim-öğretim yılı dileyerek Topluluğumuza faaliyetlerinde başarılar dilemiştir.