2022-10-27

Hukuk Meclisi Münazara Yarışması İlk Tur

Hukuk Meclisi Topluluğumuz, Münazara Yarışmasının ilk turunu bugün Hukuk Fakültesinde gerçekleştirdi. Fakültemizin ilk münazarası olması sebebiyle tarihi bir nitelik taşıyan etkinliğimiz, Dekanımız Sayın Prof.Dr.Ertuğrul Recep ERBAY’ın ve yoğun bir izleyici kitlesinin katılımıyla taçlandı. Jürilik koltuğunda Araştırma Görevlisi Hocalarımız Mehmet Baybars Altundaş, Gökay Ağırbaş ve Burak Uzman yer aldı. 16 yarışmacının katıldığı programımızda, 8 katılımcı; 31 Ekim Pazartesi Günü saat 18’de Rektörlük Konferans Salonunda yapılacak final müsabakasında yer almaya hak kazandı. Münazarada yer alan tüm yarışmacılara teşekkür ediyor, finale çıkan yarışmacıları tebrik ediyoruz.
Her etkinlikte olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmayan Hukuk Meclisi ailesine, Dekanımız Sayın Prof.Dr.Ertuğrul Recep ERBAY hocamıza ve kıymetli jürimize teşekkür ediyoruz.