2022-10-11

KAMPÜSE HOŞGELDİN ETKİNLİĞİ

Üniversitemizin 11-12 Ekim tarihlerinde düzenlediği NKÜ Kampüse Hoşgeldin etkinliği kapsamında stand kurularak topluluğumuz tanıtıldı. Resim topluluğumuz etkinlik katılımcılarına çeşitli sürprizler sundu. Mini Workshop İp Baskı tekniğini gösterdi ve katılanlara çalışmaları hediye etti. Üniversitemizin yoğun ilgi gören topluluklarından biri olarak yeni üyelerini topluluğa kazandırdı. Bu sene de her sene olduğu gibi çeşitli sanat etkinliklerimizle eğlenmek ve sanat adına önemli deneyimler kazanmak adına sizleri topluluğuza davet ediyoruz. Standımıza yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederiz! Sanata ilginin bu kadar çoşkulu olması bizleri çok mutlu etti. Sizlere güzel etkinlik haberleri ile çok yakında dönüş yapacağız.