2022-10-25

Rektör Yardımcımız Kalite Elçisi Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi



Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Üniversitemizde devam eden YÖKAK Kalite çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Topluluğu ve Öğrenci Kalite Çalışma Grubu ile 25.10.2022 tarihinde bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Yüz yüze olarak Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Kalite ve Verimlilik Topluluğumuzu temsilen Topluluk Yardımcı Koordinatör Hocamız Arş.Gör. Öznur Akduman, Topluluk İç İşler Direktörümüz Ömer Faruk Çakır, Topluluk Dış İşler Direktörümüz Özge Kayabaşı ve Topluluk Denetim Kurulu Üyemiz Irmak Çevik katılım sağladı.

Toplantının açılışında konuşma yapan Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun misyon ve hedefleri doğrultusunda Üniversitemizdeki kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımını artırmak ve kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilen bu toplantıların çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği toplantıda öğrenciler, Üniversiteye ilişkin pek çok konuda öneri, şikayet ve taleplerini dile getirdi.