2022-10-24

TÜB Edirne Gezisi

Trakya Üniversiteler Birliği 10.Yıl etkinlikleri kapsamında 24 Ekim 2022 tarihinde Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen birlik üyesi üniversite öğrencilerinin katılımlarıyla Edirne gezisi düzenlendi.

Üniversitemizi topluluk yönetimlerindeki öğrenciler temsil ederken, topluluğumuzu Başkanımız Eray Furkan Aslan, Başkan Yardımcımız Şeyma Kayalı, İç İşler Direktörümüz Ömer Faruk Çakır ve Dış İlişkiler Direktörümüz Özge Kayabaşı temsil etti.

Gezi Kapsamında Osmanlı’dan kalma mirasları ile ülkemizin tarihi eserler bakımından önemli noktalarının başında gelen Edirne’de Sultan II.Bayezid Külliyesi, Sağlık Müzesi, Milli Mücadele Müzesi, Lozan Müzesi, İmaret Müzesi ve Tarihi Karaağaç Gar Binası gibi mekânlar rehber eşliğinde ziyaret edildi.

Geziyi düzenleyen Trakya Üniversite Birliği’ne teşekkür eder, birliğin onuncu yılının kutlu olmasını dileriz.